sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tarinointi palsta ======================================>

Väsäilin tänne oman sivun otsikolla "Lukijoiden tarinoita" tuohon oikeaan yläkulmaan, Sivut-otsikon alle. Toivoisin, että kirjoittelisitte sinne omia kertomuksia sairauksien ja oireiden hoidosta ruokavaliolla ja lisäravintein jos teillä tai ystävillänne sellaisia on. Valitettavasti edelleenkin tämän ohjelman taipumattomuuden vuoksi tarinat tulisi kertoa tuon "esittely tekstin" alle kommenttikenttään kun en ainakaan sellaista sivua osannut itse tehdä, johon pääsisi lukija kirjoittelemaan. Toki tämä voi olla minun omaa osaamattomuuttanikin :)

Mitä enemmän saamme sinne tarinoita, kokemuksia ja niiden tuloksia, sitä enemmän siitä on apua meille kaikille. Itse ainakin olen hyvin kiinnostunut kaikenlaisista metodeista, sillä usein eri sairauksien/oireiden takana on samat syyt ainakin osittain. Ja jos syyt ovat osittain samat niin miksei sitten parannuskeinotkin olisi osittain samat.

Kirjoituksethan pystyy tehdä myös täysin anonyymisti jos ei halua levitellä omia yksityisasioitaan. Muistakaa kuitenkin varoa trolleja lukiessanne mahdollisia tarinoita, sillä niitähän nettimaailma on nykyään täynnä, enkä itse ainakaan pysty ottamaan vastuuta kirjoituksien totuudenperästä. Mutta onneksi tämä autuas interneetin maailman pelastaa meidät tässäkin, sillä se on täynnä tutkimuksia, joista voi varmistaa asian jos jokin esitetty menetelmä alkaa kiinnostaa :) Vähän täytyy kuitenkin nähdä vaivaa. Toivottavasti palstalle saadaan elämää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti