lauantai 26. huhtikuuta 2014

Viikkokatsaus: Vko:t 17-18

Se olisi sitten pari viikkoa takana avoliittoa Metformiini morsiammen kanssa, eikä asumuseroa ainakaan toistaiseksi ole luvassa ja hyvä niin. Metformiini käyttäytyy oikein mallikkaasti, on sisäsiisti, eikä ole tarvinnut voida pahoin toistaiseksi suhteessa, mitä nyt yhtenä iltana jäänyt huomio vähän vähemmälle, mutta se asia saatiin sovittua myöhemmin ja mykkäkoululta säästyttiin. Selvennykseksi tähän: Unohdin ottaa tabun.

Lupasin viimeksi, että testaan samanlaista elämänrytmiä ainakin pari viikkoa ja merkkaan kaikki luvut ylös. No nyt on ensimmäinen viikko takana ja rytmissä pysyttiin yhtä hyvin kuin Andy McCoy Hanoi Rocksin keikalla Vauhtiajoissa kymmenkunta vuotta sitten. Pikku lipsuntaahan pääsi tulemaan kiireiden ja äkillisten menojen vuoksi, joten ateriat vähän vaihtelivat paikkojaan ja välillä tuli toinen pääateria korvattua vain välipalalla.

Seuraavassa viikon ateriat:

- Aamupala: 3 luomu kananmunaa (50-60g/kpl), noin 100 g:n tomaatti, 50g fetajuustoa ja 2 palaa 70% suklaata (Fair globe, Lidl), kuppi kahvia Arlan vanhanajan täysmaidolla (luomu) 

- Lounas/päivällinen: Kalaa, kanaa tai lihaa 150-200g, noin 100g fetajuustoa, 150-200g paprikaa ja 100g jäävuorisalaattia

- Välipala 1: Marjasmoothie

- Välipala 2: 2 palaa 70% suklaata, 2 kuppia kahvia Arlan vanhanajan täysmaidolla (luomu)

- Välipala 3: Abouttiarallaa sama kuin välipala 2

- Iltapala: Marjasmoothie + 50g Goudajuustoa nälkäisinä iltoina

Seuraavissa kuvissa näkyy sitten viikon tulokset. Kalorit, rasvat ja proteiinit on laskettu suurinpiirtein, joten heittoa on jonkin verran eli ei kannata tarttua niihin niin tarkasti. Todennäköisesti pitäisi olla vähän ylöspäin ainakin kalorit ja protskut, mutta hiilarit olen laskenut tarkemmin. Lisäksi tuli naposteltua juustoa aina silloin tällöin.

Pahoittelen jo etukäteen älytöntä kuvien määrä, mutta kun tämä blogger-ohjelma on yhtä taipuisa kuin käyttäjänsäkin niin tämän parempaa tulosta ei ole luvassa todennäköisesti jatkossakaan:

'








Enempää en tässä itse ala arvoja analysoimaan, sillä se lisäisi jo ennestään pitkää postausta, mutta ihan hyviltähän nuo arvot alkavat näyttämään varsinkin kun pikkulinnut visersivät, että metformiinin vaikutus pitäisi alkaa näkyä vasta 1-2 viikon kuluttua. Minulla se alkoi näkyä kyllä samantien tai sitten plasebo pirulainen teki taas tepposet. No yhtä kaikki, minulle on aivan sama, onko vaikutus tuotteessa vai plasebossa kunhan se vaan toimii.

Jospa nuo paastoarvotkin saisi vakiinnutettua tuohon femman pintaan muutaman viikon aikana niin olisin tyytyväinen ja kaippa tuo maksakin tuosta kohta tokenee kunhan malttaa olla/ottaa rauhassa. Tuskin maltan odottaa Vappua, Juhannusta ja festarikesää! :D

2 kommenttia:

  1. Käytitkös ollenkaan pitkävaikutteista insuliinia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuota ole mennyt viimeiseen kahdeksaan kuukauteen. Haima tuottaa ihan hyvin insuliinia. Maksan glukoosituotannon kanssa olen painiskellut maaliskuusta asti välillä menestyksekkäästi, välillä ei niin menestyksekkäästi :)

      Poista